Certificaten en Kwaliteitskeurmerken

komo-keur

KOMO
Bij Goedkoopdubbelglas.nl heeft kwaliteit de hoogste prioriteit. We zijn in het bezit zijn van het KOMO Certificaat op de productie en montage.  Onze kunststof kozijnen voldoen aan het CE-keurmerk, het politiekeurmerk veilig wonen en het SKG keurmerk.

CE

CE-markering
De CE-markering die op veel producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de Europese Economische Ruimte. CE staat hierbij voor Conformité Européenne.

kwg-logo

Kwaliteit Waarborg Glas
Het keurmerk Kwaliteit Waarborg Glas is hét kwaliteitskeurmerk voor betrouwbaar glasherstel. Het keurmerk staat garant voor een professionele dienstverlening door gekwalificeerde glasmonteurs..

vcaVCA-certificatie

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.